PADESÁTKA S BAGREM
![PADESÁTKA S BAGREM](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/10/170317/11/j162947.jpg)
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
Kakaový korpus
Smetanový krém: mascarpone, šlehačka, zakysanka a tvaroh
Ananasové pyré: ananasové kompoty v plechovce a smetanové pudinky
Fondán na potažení dortu
Bagr: čokoládové tatranky slepované čokoládovou ganáší a vytvarován do požadovaného tvaru, potažený domácím mléčným marcipánem. Spodní část bagru s pásy jsou vymodelovány přímo z marcipánu. Váha bagru: 500 g.
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 4.600 g
Smetanový krém: mascarpone, šlehačka, zakysanka a tvaroh
Ananasové pyré: ananasové kompoty v plechovce a smetanové pudinky
Fondán na potažení dortu
Bagr: čokoládové tatranky slepované čokoládovou ganáší a vytvarován do požadovaného tvaru, potažený domácím mléčným marcipánem. Spodní část bagru s pásy jsou vymodelovány přímo z marcipánu. Váha bagru: 500 g.
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 4.600 g
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/170317/11/k205673.jpg)
Pohled z pravé strany
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/170317/11/k205674.jpg)
Pohled z levé strany
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/170317/11/k205675.jpg)
Zadní pohled
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/170317/11/k205676.jpg)
Letecký pohled
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé